SAVSKO NASELJE - Prodaja, Stanovanje 3,5-sobno


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 92.82 m2

Vrsta: Stanovanje, 3,5-sobno

zgrajeno leta 1972

Nadstropje 19

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Bežigrad

EI: B2 (25 - 35 kWh/m2a)


Cena: 267.000,00 EUR


Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
92,82 m², 3,5-sobno, "penthouse", zgrajeno l. 1972, 19. nad., prodamo. Cena: 267.000,00 EUR

Dodaten opis

Lj, Savsko naselje, 3,5 sobno stanovanje, zgrajeno leta 2012- v stolpnici zgrajeni leta 1972, katera je popolnoma  obnovljena (prejemniki številnih nagrad). Nadstandardno stanovanje je moderno opremljeno s prečudovitim pogledom na Julijske alpe in Kamniške planine. Zunanja terasa s talnim ogrevanjem pa tako nudi sproščanje in meditacijo v tudi v hladnješih mesecih. 

OPIS STANOVANJA: Stanovanje je nadstandardno z izredno lepim in funkcionalnim tlorisom ter je moderno opremljeno. Vsebuje enoten kuhinjski in bivalni del s panoramskimi okni, 1 kopalnico s talnim ogrevanjem, daljinsko ogrevanje Energetika, radiatorji z delilniki in daljinskim odčitavanjem dejanske porabe. Tudi poraba tople in hladne vode je daljinsko obračunana po porabi, inverter klimatsko napravo znamke Mitsubishi. Stroški vzdrževanja so izjemno nizki. Lega S-V-J, v stanovanju sta zaradi povečanja svetlobe dve strešni okni. Vhodna vrata so proti vlomna in požarno varna, imajo kukalo s kamero. Optika in internet sta v delovni sobi in spalnici. Stanovanje je prosto vseh bremen in je zemljiškoknjižno urejeno.

OKOLICA: Stolpnica je leta 2013 na nacionalnem nivoju pridobila priznanje za najbolje obnovljeni večstanovanjski objekt v Sloveniji. Prav tako je dobila naziv "Zelena lepotica sredi Ljubljane". Dostop do stolpnice je prijazen invalidom. Okolica je zelena in vzorno urejena. Stanovalci imajo posebej ločen objekt za ločene odpadke, dve notranji in dve zunanji kolesarnici. Stavba ima tudi notranji video nadzorni sistem, opremljena pa je tudi z javljalniki dima in požara. Okoli stolpnice je za okoli 60 parkirnih prostorov ter tripleksi s približno 600 garažami. 

INFRASTRUKTURA: Stanovanje se nahaja v neposredni bližini centra, ki omogoča neposredno bližino šole, vrtca, mestnega avtobusa (LPP), pošte, trgovine, železniške postaje in avtoceste. Peš prideš do nakupovalnega središča BTC, UKC ter avtobusne in železniške postaje.  Moderen stanovanjski objekt in okolica sta posebnost, ki omogoča umirjen način življenja v bližini mesta, hkrati pa ponuja bližino celotne infrastrukture.

CENA: 267.000,00 eur

Vljudno vabljeni na ogled. 

Kontakt

Prodajalec: Lucia tim d.o.o., PE nepremičnine
Naslov: Dolenjska cesta 69, 1000 Ljubljana
GSM: 040/477-884 - Rado
Email: rado@lucia.si

Vaše povpraševanje