GUBNO - Prodaja, Poslovni prostor Večji poslovni kompleks


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 1160 m2

Vrsta: Poslovni prostor, Večji poslovni kompleks

zgrajeno leta 2008

Nadstropje P/1

Regija: Savinjska

Upravna enota: Šmarje pri Jelšah

EI: Ni podatka


Cena: 790.000,00 EUR


Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
1.160 m², večji poslovni kompleks, zgrajen l. 2008, 3.077 m² zemljišča, P/1 nad., prodamo. Cena: 790.000,00 EUR

Dodaten opis

Prodamo poslovni objekt za poslovno  dejavnost, proizvodno, skladiščenje in prodajnim delom, ki ponuja celovito celoto za različne dejavnosti, trenutno  je proizvodnja okenkih senčil. Ob lokalni asfaltirani cesti  med Šentjurjem in Kozjim se nahaja odličen novejši  kompleks z večjim številom parkirnih mest in okolico urejeno za enostavno nakladanje in raztovarjanje.

Poslovni  samostojni kompleks zgrajen leta 2008 z  1160 m² proizvodno in n skladiščnim prostorom, z ograjenim zemljiščem v izmeri 3077 m². Okolica objekta je asfaltirana, primer za industrijsko-proizvodno dejavnost s prodajnim salonom, čajno kuhinjo, sanitarijami in pisarniško-računovodskem delom, in stanovanjskim delom z dvema spalnicama, v mansardi, ki ima svoj ločen vhod v objekt.

Večja proizvodna hala v skupni dolžini 53 m², ima  dodaten prostor za delavnico ali skladišče, z dvižnimi vrati, ki so višine cca 4,5 m² iz skladišča in v proizvodnji hali so prav tako večja dvižna vrata. Talne obloge v proizvodnem delu so iz odporne epoksi  talne zaščite, v prodajnem delu je položen granitni tlak, ki poudari  eleganco prostora.  Prostori so centralno ogrevani, objekt ima vgrajen tudi varnostni sistem. Vse potrebne sanitarije in garderobne prostore s večjo kuhinjo z jedilnico za delavce.

Poslovni kompleks ima vse potrebne priključke za sodobno poslovanje. Trenutno je v funkcionalni uporabi. Namenjen je proizvodno in skladiščenje ter ima elegantni  prodajni salon za obisk strank.

Objekt ima uporabno in gradbeno dovoljenje, vpisano v ZK in prosto bremen, prevzem je ožen takoj.

Vljudno vabljeni  k ogledu in nakupu odličnega novejšega poslovnega prostora.

Kontakt

Prodajalec: Lucia tim d.o.o., PE nepremičnine
Naslov: Zaloška cesta 163, 1000 Ljubljana
GSM: 040/477-884 - Rado
Email: rado@lucia.si

Vaše povpraševanje