Zasebnost in obdelava podatkov

Varovanje zasebnosti in obravnava osebnih podatkov

Spoštujemo vašo zasebnost in v skladu z zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR), izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki.

Lastnik in upravljalec spletnega mesta

 • Ime podjetja/organizacije/ustanove: Lucia tim d.o.o..
 • Sedež: Dolenjska cesta 69, 1000 Ljubljana

Spletno mesto ne zbira vaših osebnih podatkov, razen takrat, kadar vi to omogočite, kar se lahko zgodi takrat, ko:

 • oddate spletni obrazec
 • pošiljanje povpraševanj preko elektronske pošte

Vaše podatke obdelujemo izključno za namene, ki so nam bili posredovani.

 

Uporaba in namen hranjenja ter obdelave podatkov

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namen poslovne komunikacije in ohranjevanja stika s strankami.
Hranimo izključno tiste podatke, ki nam jih sami pošljete preko obrazca ali elektronske pošte, ti podatki so lahko:

 • Ime, priimek, e-naslov, naslov bivališča, telefonska številka, oziroma drug podatek, ki ga vpišete v obrazec.

Kateri so ti podatki, je odvisno od obrazca (povpraševanje, splošna informacija, …).

 

Kako dolgo hranimo podatke?

Osebne podatke posameznika hranimo časovno neomejeno oz. do preklica privolitve za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.

Če bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali oz. uničili.

 

Pravica do informacije in umik soglasja

Zahtevo o vpogledu v informacijo o tem, katere vaše osebne podatke hranimo, lahko kadarkoli pošljete na naš e-naslov, ali po navadni pošti na sedež podjetja, lahko pa nas pokličete tudi po telefonu.
Soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli umaknete tako, da nam to zahtevo pošljete na e- naslov ali po navadni pošti na sedež podjetja. Ko bomo prejeli vaš umik soglasja, bomo vaše podatke izbrisali v roku 15 delovnih dni.

 

Uporaba pikšotkov

Kot uporabnik spletne strani www.oasistours.si se strinjate, da se vam v računalnik naložijo piškotki (ang. cookies) za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletne stani, spletno analitiko in napredno oglaševanje.

Naložijo se naslednji piškotki:

 • -Google Analytics piškotki za analitične namene;
 • -Google piškotki za trženje in oglaševanje;
 • -Facebook piškotki za trženje in oglaševanje;
 • -Addthis piškotki za prikazovanje gumbov za deljenje na socialnih omrežjih in pojavnih oken ter izpostavitev;
 • – piškotki marketing automation orodja za spremljanje dejavnosti uporabnika na spletni strani.

Piškotki omogočajo, da se določene vsebine ali funkcije aplikacije prilagodijo za določenega obiskovalca, glede na njegove izbire ali preference ali glede na lastnosti njegove terminalske opreme. Piškotki za analitične namene omogočajo stalno izboljševanje spletnega mesta.

Navodila za urejanje piškotkov v posameznih brskalnikih:

 • Google Chrome
 • Internet Explorer
 • Safari
 • Firefox
 • Opera

Pogodbeni obdelovalci in območje hrambe

Upravljavec zbrane osebne podatke posreduje tudi svojim pogodbenim obdelovalcem, ki lahko podatke obdelujejo izključno v okviru upravljavčevih navodil in pooblastil in, ki so s pisno pogodbo, sklenjeno z upravljavcem, zavezani k zagotavljanju ustrezne ravni varstva osebnih podatkov, in sicer: za upravljanje spletne strani, za upravljanje spletnih strežnikov in domene podjetja, e-poštni marketinški sistem in sistem za omogočanje rezervacij storitev. Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije, in jih v okrnjeni obliki (ime, priimek, datum rojstva in spol) iznašamo v tretje države zgolj in izključno ob rezervacijah turističnih storitev, lociranih zunaj Republike Slovenije (namestitvenih objektov, letalskih kart, lokalnih transferjev, najema avtomobila (rent-a-car), ipd.). Podjetje Oasis Turs d.o.o. izvaja ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za varstvo osebnih podatkov.

Upravljavec lahko posreduje osebne podatke digitalnim oglaševalskim platformam (Google, Facebook, LinkedIn in podobno) in uporablja njihove piškotke, ki upravljavcu omogočajo oblikovanje bolj natančnih segmentov in trženje. S tem uporabnik dobi bolj relevantne oglase na teh platformah s strani upravljavca.