KRANJ, SOTOČJE - Prodaja, Stanovanje 3-sobno


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 87.4 m2

Vrsta: Stanovanje, 3-sobno

adaptirano l. 2017
zgrajeno leta 2009

Nadstropje P/4

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 260.000,00 EUR


Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
87,4 m², 3-sobno, zgrajeno l. 2009, adaptirano l. 2017, 53 m² zemljišča, P/4 nad., kranj, sotočje, 87,4 m², 3-sobno, zgrajeno l. 2009, adaptirano l. 2017,53 m² zemljišča na atriju, p/4 nad., prodamo cena: 269.000,00 EUR, prodamo. Cena: 260.000,00 EUR

Dodaten opis

KRANJ, SOTOČJE, 3 sobno stanovanje, adaptirano leta 2017- v stanovanjskem kompleksu zgrajenemu leta 2009, kateri je popolnoma obnovljen. Nadstandardno stanovanje je moderno opremljeno s prečudovitim pogledom na reko Savo in Kokro z neokrnjeno naravo. Zunanja terasa z zelenjem in butično urejenim vrtom pa tako nudi sproščanje in meditacijo v tudi v hladnješih mesecih. Klima naprava pa omogoča hlajenje v nekoliko bolje vročih mesecih.

OPIS STANOVANJA: Stanovanje je nadstandardno z izredno lepim in funkcionalnim tlorisom ter je moderno opremljeno. Vsebuje enoten kuhinjski in bivalni del, kopalnico s talnim ogrevanjem. Stroški vzdrževanja so izjemno nizki. Lega S-V-J, v stanovanju sta zaradi povečanja svetlobe z velikimi okni tudi izjemno energetsko varčni. Vhodna vrata so visoke kvalitete kot tudi vsa preostala okna v stanovanju. Vsa okna imajo tudi zunanje žaluzije. Stanovanje je prosto vseh bremen in je zemljiškoknjižno urejeno.

  • dvigalo: da
  • balkon: atrij
  • klima: da
  • parkirno mesto: da, v garaži v izmeri  12,3 m² ter pred stanovanjskim kompleksom
  • obnovljeno: v celoti

RAZPOREDITEV PROSTOROV:

- hodnik

- dnevni prostor z jedilnico z izhodom na atrij

- kuhinja

- otroška soba z izhodom na atrij

- spalnica z izhodom na atrij

- kopalnica z WC-jem

OKOLICA: Dostop do stanovanja in preostalega stanovanjskega kompleksa je invalidom prijazen kot tudi mladim družinam z majhnimi otroci. Okolica je zelena in vzorno urejena. Stanovalci imajo posebej ločen objekt za ločene odpadke, dve notranji in dve zunanji kolesarnici. Stavba je opremljena tudi z javljalniki dima in požara. Okoli stanovanjskega kompleksa je nekaj parkirnih prostorov ter lastno parkirno mesto v garaži (velikost parkirnega prostora je 12,3 m²). Tako si v zimskim mesecih prihanite kar nekaj energije ter časa, saj bo vaše vozilo vedno na toplem.

INFRASTRUKTURA: Stanovanje se nahaja v neposredni bližini centra, ki omogoča neposredno bližino šole, vrtca, mestnega avtobusa, pošte, trgovine, železniške postaje in avtoceste. Moderen stanovanjski objekt in okolica sta posebnost, ki omogoča umirjen način življenja v bližini mesta, hkrati pa ponuja bližino celotne infrastrukture.

POSKRBLJENO TUDI ZA NAJMLAJŠE  Za igro otrok je rezerviran prostor, kjer bodo lahko aktivno preživljali svoj prosti čas. Bližina stanovanja omogoča brezskrbno igro pod vašim budnim očesom.

V nesporedni bližini se nahajajo 2. osnovni šoli, 3. vrtci, knjižnica, drsališče, kolesarske in sprehajalne poti, kino, trgovski centri, vse trgovske verige, itd.

Pogoj prodajalca je, da kupec plača del stroškov za nepremičninsko posredovanje in sicer 2% + DDV

Stanovanje se prodaja opremljeno in je takoj vseljivo. CENA: 269.000,00 eur

Možnost nakupa več parkirnih mest v garaži.

Vljudno vabljeni na ogled!


Dodatni dokumenti

Kontakt

Prodajalec: Lucia tim d.o.o., PE nepremičnine
Naslov: Zaloška cesta 163, 1000 Ljubljana
GSM: 040/466-312 - Sanja
Email: rado@lucia-nepremicnine.com

Vaše povpraševanje