MALI LIPOGLAV, V NASELJU - Prodaja, Hiša Samostojna


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 118.8 m2

Vrsta: Hiša, Samostojna

adaptirano l. 2018
zgrajeno leta 1990

Nadstropje P+1+M

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Moste-Polje

EI: Ni podatka


Cena: 210.000,00 EUR


Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
118,8 m², samostojna, zgrajena l. 1990, adaptirana l. 2018, 745 m² zemljišča, P+1+M, posredujemo pri prodaji oziroma menjavi še nevseljene enodružinske hiše, v mirni vasi oz. na območju družinskih hiš obdane z naravo (na območju MOL), prodamo, prodamo. Cena: 210.000,00 EUR

Dodaten opis

Površina hiše / zemljišča

Samostojna hiša je sestavljena iz treh etaž (pritličja, nadstropja ter nedokončane mansarde) ter po podatkih GURS obsega 118,8 m² neto tlorisnih površin. Zemljišče je v velikosti 745 m², katero delno zajema zelenico pred hišo in garažo, ter delno v hribu oz. neraven del zemljišča.

Objekt (118,8 m² + cca 55 m² mansarda) ni bil nikoli vseljen, uporabljal se je kot vikend hiša. Možnost izgradnje dvo-stanovanjske hiše z ločenimi vhodi. Nadstropje hiše ima lep razgled na okolico Grosuplja s pobočjem.

Dostop do nepremičnine je zagotovljen po občinski (asfaltirani) cesti.

MOŽNA JE TUDI MENJAVA ZA MANJŠO NEPREMIČNINO.

RAZPOREDITEV IN LEGA

PRITLIČJE: hodnik, velik dnevni prostor z jedilnico (cca 24 m²) z izhodom na atrij, kuhinja z manjšo jedilnico, kopalnica z bojlerjem , shramba pod stopnicami.

NADSTROPJE: spalnica, dve otroški sobi (kot opcija, je v eni od sob izvedena predpriprava t.j. vodovodna inštalacija za kuhinjo, saj bi z združitvijo z drugo sobo skupaj s kopalnico pridobili možnost manjše garsonjere), kopalnica s kadjo (potrebna finalizacije), stopnišče.

MANSARDA: je v celoti neizdelana (z dokončanjem je možna izgradnja dodatnega stanovanja tlorisne površine cca 55 m²).

OPREMA IN PRENOVA

Večji odprti prostori v pritličju, omogočajo izredno prostornost ter funkcionalnost. Mansardo je možno v celoti prilagoditi posameznikovim željam. Hiša je izdelana iz klasičnih materialov (modularnih ter betonskih blokov ). Fasada (debeline 16 cm) je bila kompletno izdelana l. 2018.

LOKACIJA IN INFRASTRUKTURA
V vasi v okrilju narave, se nahajajo trgovina in restavracija, vrtec in šola do 5. razreda. Lokacija spada pod območje MOL ter je zato med delavniki z Ljubljano povezana z redno avtobusno linijo (LPP) preko Sostrega in Podlipoglava, vendar večina lastnikov hiš uporablja lasten prevoz. Od Grosuplja je oddaljena cca 5 km, do nakupovalnega središča Rudnik pa cca 12 min vožje, po AC.

Parkirno mesto / garaža
Neposredno ob hiši se nahaja tudi večja garaža (s prostorom za kurilnico) ter možnost več parkirnih mest na parceli.

PRIKLJUČKI IN OGREVANJE

- Elektrika,
- Voda,
- Lastna troprekatna greznica (kanalizacije na tem območju še ni),
-Ogrevanja ni: je pa že izdelana predpriprava (po hiši so že razpeljane inštalacije za centralno kurjavo).

DODATNO
Nepremičnina je vpisana v ZK. Hiša ima gradbeno dovoljenje. Oprema se prodaja po dogovoru. *Hiša pa je zgrajena v tlorisu 9 m x 7 m kot je to vrisano v projektu, vendar z enim nadstropjem več. Lastnik je pričel z urejanjem dokumentacije za skladnost gradnje, tako da bo novemu lastniku predal skladno dokumentacijo.*Priloženi skici tlorisov deloma v naravi v notranjosti hiše, odstopajo od projekta.

Za vsa vaša morebitna dodatna vprašanja smo vam na voljo.

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene

Kontakt

Prodajalec: Lucia tim d.o.o., PE nepremičnine
Naslov: Zaloška cesta 163, 1000 Ljubljana
GSM: 040/477-884 - Rado
Email: rado@lucia.si

Vaše povpraševanje