SP. ŠIŠKA - Prodaja, Poslovni prostor Prostor za storitve


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 53 m2

Vrsta: Poslovni prostor, Prostor za storitve

zgrajeno leta 2005

Nadstropje P

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Šiška

EI: Ni podatka


Cena: 179.000,00 EUR


Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
53 m², prostor za storitve, zgrajen l. 2005, pritličje, LJ- šiška, poslovni prostor, za 53 m², l. 2005, prodamo z najemnikom, cena: 179.000 EUR, prodamo. Cena: 179.000,00 EUR

Dodaten opis

LJ-ŠIŠKA, POSLOVNI PROSTOR, 53 m², PRODAMO z najemnikom, CENA: 179.000 eur, izjemna investicijska prilożnost

Osnovno o nepremičnini: na izjemni frekventni lokaciji v Šiški prodamo poslovni prostor z że utečeno dejavnostjo. Poslovni prostor je opremljen s talnim gretjem, Mitsubishi klimatsko napravo, dodatnim vpihovanjem sveżega zraka, optičnim internetnim priključkom, elektronsko ključavnico, priključki za čajno kuhinjo, s toaletnim prostorom in poštnim predalom.

Infrastruktura: v bliżini se nahaja celotna infrastruktura kot tudi park Tivoli. Parkirišča so pred poslovnim objektom, możnost nakupa lastniškega parkirnega prostora v kletni etażi stanovanjskega dela objekta.

Logistične povezave: poslovni prostor se nehaja v neposredni bliżini LPP prevoza. Lahko dostopen je tudi z osebnim vozilom ali kombijem. 

Poslovna prilożnost: poslovni prostor je primeren za vse storitvene in kozmetične dejavnosti ali kot investicijska prilożnost z dobrim letnim donosom. Poslovni prostor se nahaja v ulici, kjer so tudi ostale poslovne dejavnosti in s tem nudi idealno możnost podjetniškega mreżenja.

Pogoj kupca je povračilo dela provizije kupcu. 

Vljudno vabljeni na ogled!

Kontakt

Prodajalec: Lucia tim d.o.o., PE nepremičnine
Naslov: Dolenjska cesta 69, 1000 Ljubljana
GSM: 040/466-312 - Sanja
Email: rado@lucia-nepremicnine.com

Vaše povpraševanje