VAČE - Prodaja, Hiša Samostojna


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 150 m2

Vrsta: Hiša, Samostojna

zgrajeno leta 2021

Nadstropje P+M

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Litija

EI: EI v izdelavi


Cena: cca 220.000,00 EUR


Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
150 m², samostojna, zgrajena l. 2021, 620 m² zemljišča, P+M, prodamo. Cena: cca 220.000,00 EUR

Dodaten opis

VAČE, 8 samostojnih hiš na izjemno lepi lokaciji, vseljivo leta 2021, PRODAMO   Na Vačah smo pričeli z gradnjo 8 samostojnih hiš (tlorisi priloženi) vključno z nadstreškom in zunanjo shrambo (shramba+nadstrešek skupaj 50 m²). Dostopna infrastruktura, vključno z asfaltom, je že urejena.   LOKACIJA: Vače so kraj v Občini Litija. Od Litije so oddaljene 12 km, od Ljubljane pa 36 km. Znane so predvsem kot najdišče »vaške situle«. V bližnji kraja je vas Slivna (pod istoimenskim hribom), kjer je geometrično središče Slovenije (GEOSS).   V bližini nastajajoče soseske so vrtec,šola, trgovine, adrenalinski park ter rekreacijske površine. Deležni boste prednosti bivanja v zelenem podeželju. Soseska bo imela urejene skupne površine za prijetno druženje odraslih in varno igro otrok. Parkirna mesta bodo zagotovljena, soseska pa prometno razbremenjena, saj drugega prometa v njej ne bo.  

Hiše bodo v velikosti cca 155 m², velikost zemljišča od 620-750 m². 

Pritličje obsega predprostor, svetlo kuhinjo z jedilnico z izhodom na teraso in vrt, shrambo in dnevni wc. V nadstropju so tri spalnice, kopalnica ter prostori za garderobne omare. 

KAKOVOST GRADNJE: Objekt bo imel PVC okna v termopan izvedbi trojno zastekitvijo Ug=0,70W/m²K, ki omogočajo ogrevanje preko talnega ogrevanja, s toplotnim režimom. Vsa okna bodo imela zunanje žaluzije v izvedbi Krpan z električnim upravljanjem. Fasada objekta v delu s stanovanji so toplotno izolirane s kameno volno debeline 16 cm, izolacija strehe pa 35 cm. Posledica takšnih ukrepov bodo bistveno manjši stroški v uporabi, kar je v skladu  sodobnim načinom bivanja in dobro poučeni kupci vsekakor prepoznajo in cenijo.

Objekt je temeljen na AB pasovnih temeljih. Nosilno kostrukcijopredstavlja povezano zidovje deb. 25 cm iz opečnih zidakov, zidano s tovarniško pripravljeno malto. Predelna stena med stanovanjema dveh različnih uporabnikov in med stanovanjem in stopniščem se bo izvedla z zidnim blokom debeline 25cm polnjenim s pustim betonom. Zidovi se obdelajo z grobim in finim ometom, dvakrat kitajo in opleskajo z disperzijsko barvo. Zidovi v sanitarijah in kopalnicah bodo obloženi s kvalitetno stensko keramiko do stropa. Strop in poševnine nad mansardo bodo izvedeni iz mavčno kartonskih plošč- 2 sloja na pocinkanih kovinskih profilih, po sistemu Knauf. Streha je izvedena kot enokapnica naklona 7°. Pokrita bo s kritino BRAMAC v črni barvi. Kleparski zaključki in žlebi pa bodo izvedeni v Alu plastiricirani pločevini v črni barvi.  

CENA: 220.000 eur na ključ 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo. 

Kontakt

Prodajalec: Lucia tim d.o.o., PE nepremičnine
Naslov: Dolenjska cesta 69, 1000 Ljubljana
GSM: 040/466-312 - Sanja
Email: rado@lucia-nepremicnine.com

Vaše povpraševanje