ŽEJE PRI KOMENDI - Oddaja, Poslovni prostor Prostor za storitve


Posredovanje: Oddaja

Velikost: 280 m2

Vrsta: Poslovni prostor, Prostor za storitve

zgrajeno leta 2017

Nadstropje M

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Kamnik

EI: EI v izdelavi


Cena: 7,00 EUR/m2/mesec


Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
280 m², prostor za storitve, zgrajen l. 2017, mansarda, oddamo. Cena: 7,00 EUR/m²/mes

Dodaten opis

ODDAMO poslovni prostor v modernem, na novo zgrajenem poslovnem kompleksu na mirni lokaciji v industrijski coni Komenda. V neposredni bližini je vsa infrastruktura.

POSLOVNI PROSTOR je svetel, zračen in ustreza sodobnemu načinu življenja in je idealno za uredtev fitnes studia, vodene vadbe, prirejanje rojstnodnevnih zabav za otroke ali pa tudi preureditev prostora v pisarne. Poslovni prostor ima tudi izhod na prostoren balkon, omogoča pa tudi souporabo skupne kuhinje ter sanitarij. Poslovni kompleks je zgrajen leta 2017 in omogoča individualno dopolnjevanje in stiliranje.

LOKACIJA: Poslovna cona Komenda je locirana med naseljem Žeje na jugovzhodnem delu Kranjskega polja ter Vodicami. V bližini so naselja Moste, Suhadole, Gmajnica, Mlaka in Gora. 

Poslovna cona Komenda bo s prometom pomembno razbremenila tudi 14 km oddaljeno mesto Ljubljana. Reševanje problematike obremenitve prometa v glavnem mestu ima prioritetni značaj v Regionalnem razvojnem programu, zato se načrtuje hitra in kakovostna povezava zaledja Ljubljane s poslovno cono in z mestnim središčem.

Kot ena najbolj perspektivnih poslovnih lokacij v Sloveniji se bo s podporo lokalnega okolja poslovna cona Komenda razmeroma hitro razvila v dinamično poslovno središče in postala vodilna mednarodna poslovna cona na stičišču Evropske unije z jugovzhodno Evropo. Poslovna cona Komenda se razteza na površini 930.000 m² in je načrtovana kot pregledna in uravnotežena celota. Ima urejen prometni režim in odprte transportne poti. 

Estetsko urejena z dobro mero arhitektonskega okusa je poslovna cona atraktivna tudi s površinami za aktivno preživljanje prostega časa. Jedro cone ustvarja mreža storitvenih dejavnosti za potrebe podjetij v coni, zaposlenih in za potrebe lokalnega prebivalstva: banke, pošta, trgovski in gostinski lokali, kongresni, izobraževalni, rekreativni in zabaviščni centri.

CENA najema je 7 eur/ m² na mesec. Zaželjeni so le resni interesenti za daljše najemno obdobje (vsaj 1 leto).

STROŠKI: niso všteti v najemnino

Kontakt

Prodajalec: Lucia tim d.o.o., PE nepremičnine
Naslov: Dolenjska cesta 69, 1000 Ljubljana
GSM: 040/477-884 - Rado
Email: rado@lucia.si

Vaše povpraševanje